Snelle en efficiënte montage

Solar Spirit maakt voor de montage van alle installaties gebruik van het eigen ontwikkelde AmonRa montagesysteem. Met één basisprofiel en een minimum aan adapters is een snelle en efficiënte montage op elk daktype mogelijk. Platte daken, pannendaken, leien daken, golfplaten daken, zinken daken, carports en vrije veldopstellingen.

Mooi eindresultaat

Dankzij het sublieme AmonRa inleg montageprofiel zijn klemmen voor paneelmontage overbodig. Dat maakt het eindresultaat op esthetisch vlak ongezien knap: vlak, naadloos en zonder uitstekende eindklemmen en rails.

Snelle plaatsing met minder kans op beschadiging

Het AmonRa-frame kan volledig voorbereid worden in de werkplaats. De voorgemaakte elementen monteren we dan op de werf als één groot bouwpakket. Daarvoor hebben we slechts een draadloze schroevendraaier nodig. Er zijn dus geen problemen meer met losse bouten en moeren. De kans op beschadiging van de dakhuid verkleint daardoor drastisch. Afhankelijk van het daktype wordt het bevestigingssysteem aangepast. We zorgen ervoor dat er geen bijkomende druk wordt uitgeoefend op de dakhuid (pannen, leien, golfplaten,…). De samenbouw ervan voorziet in een verticale speling van ongeveer 40 mm. Dit is ruimschoots voldoende om afwijkingen in vlakheid te corrigeren en de installatie perfect uit te lijnen.

Onze Diensten