Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
solarspirit.be Tips en advies over groene energie
solarspirit.be
banner image

Zonne-energie is de meest voordelige energie voor gezinnen en bedrijven

Door gebruik te maken van zonne-energie heeft uw gezin of uw bedrijf minder problemen van de alsmaar stijgende prijzen op de energiemarkt. Nu al neemt energie een grote hap uit het budget, maar met zonnepanelen kunt u dit ombuigen. Wordt de zon uw energieleverancier?

 

 

Zonne-energie voor particulieren

Met fotovoltaïsche zonne-systemen wordt de gratis energie van de zon gebruikt om elektriciteit op te wekken. U heeft als het ware uw eigen elektriciteitscentrale en wordt deels of volledig onafhankelijk van de energieprijzen op de stijgende energieprijsmarkt. Elke klant wordt persoonlijk bezocht en de situatie en mogelijkheden worden ter plaatse bekeken.

 

 

Zonne-energie voor bedrijven

Als ondernemer is investeren deel van uw dagelijkse activiteit. Dit met als doel uw zaak tot de nodige successen te leiden. Voor deze successen en uw bedrijfsimago kan u nu ook profiteren van de zon om de strijd tegen de energieprijsstijgingen en de milieuvervuiling aan te gaan. Hoezo? Door te investeren in energiebesparende maatregelen. Lees hier meer over de voordelen van zonnepanelen.

 

 

Offertes ontvangen?

Zonnepanelen zijn een slimme investering waarmee je op termijn heel wat geld kan besparen. Om zeker te zijn van een correcte installatie, werking en kostprijs, doe je er goed aan offertes aan te vragen bij erkende installateurs. Maak nu gebruik van onderstaand formulier en ontvang gratis en vrijblijvend voorstellen op maat van erkende zonnepanelen installateurs.