Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
solarspirit.be Tips en advies over groene energie
solarspirit.be
banner image

Voordelen

Voor particulieren en bedrijven blijft investeren in zonne-energie een zeer rendabele investering. Dat is zeker te danken aan de dalende prijzen van de panelen. Vandaag worden huishoudelijke installaties aan minder dan de helft van de prijs geïnstalleerd ten opzichte van 4 jaar geleden.

 

 

De besparing op de energiefactuur

Alle kosten inbegrepen (btw, netkosten, vaste vergoedingen, premies en bijdragen) betaalt een particulier ongeveer 0.22 euro per verbruikte kilowattuur. Dat is gemakkelijk na te rekenen als u uw verbruiksfactuur er even bijneemt. Met een installatie van 4.000 kWh aan zonnepanelen bespaart u elk jaar 880 euro.

 

 

Grijze stroom

Produceert u op een bepaald moment meer stroom dan u zelf gebruikt? Dan gaat die stroom op het net. Ook daar krijgt u een vergoeding voor van een energieleverancier naar keuze.

 

 

Groen imago

Met zonnepanelen maakt u energie uit een hernieuwbare, zuivere bron: de zon.

 

 

Offertes ontvangen?

Zonnepanelen zijn een slimme investering waarmee je op termijn heel wat geld kan besparen. Om zeker te zijn van een correcte installatie, werking en kostprijs, doe je er goed aan offertes aan te vragen bij erkende installateurs. Maak nu gebruik van onderstaand formulier en ontvang gratis en vrijblijvend voorstellen op maat van erkende zonnepanelen installateurs.