Zonnepanelen van de beste kwaliteit laten u lang en zorgeloos genieten

Uw investering in zonnepanelen moet minstens 30 jaar meegaan. Daarom is het belangrijk om te gaan voor kwaliteit. Alleen zo krijgt u een optimaal rendement op uw investering. Solar Spirit werkt enkel met fabrikanten die al meer dan 30 jaar actief zijn in de productie van zonnepanelen en zonnecellen. Daarmee hebben ze bewezen dat hun producten al 30 jaar doen wat ze moeten doen: u voordelige energie leveren.

Uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid

U mag zeker zijn van de topkwaliteit van de zonnepanelen die Solar Spirit plaatst. Wie een fotovoltaïsche zonne-installatie van een Japanse fabrikant koopt hoeft zich geen zorgen te maken, vele jaren lang. Het verschil met andere panelen zit in vele kleine details die samen zorgen voor uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid

Even technisch. Enkele van de details die het verschil maken bij Solar Spirit:

  • Hoog rendabele cellen met 3 of 4 busbars. De 4 busbars is uniek wereldwijd bij alle Mitsubishi panelen en de HIT-H reeks van Sanyo. Bij deze innovatie is de interne elektrische weerstand lager. Dit resulteert in een 3% hogere celopbrengst in vergelijking met een standaard cel met 2 busbars. Hoe meer busbars, hoe gelijkmatiger de spanning wordt verdeeld over de cel en zijn de belastingspieken lager. Hierdoor is het risico op barsten uitgesloten. Echter, hoe meer busbars hoe delicater het productieproces. Volautomatische productie met de nodige ISO 9000 Japanse kwaliteitsnormering is de enige garantie op een feilloos eindproduct.
  • Verbeterd frame met extra dempend rugprofiel verbetert de sterkte en stabiliteit van de complete module.
  • De aansluitkast, het meest kritische onderdeel van een paneel, met 4 beschermlagen waaronder het in met hars inkapselen van alle contacten voorkomt roestvorming en spanningsverliezen gedurende vele jaren en is super brandveilig.
  • Glas met een reflecterende coating zorgt voor 2% meer vermogen doordat er minder licht gereflecteerd wordt en meer weerstand biedt tegen de vasthechting van stof.
  • Loodvrij soldeersel: dat is een van de vele bijdragen aan de bescherming van ons milieu.

Onze Diensten